Hero billede

Hjemmehjælp

Den Rene Samvittighed ApS er nu optaget under fritvalgsordningen i kalundborg og Holbæk kommune. Det betyder at du som borger der fra kommunen er visiteret
til rengøring kan vælge frit imellem om det er kommunens hjemmepleje der skal komme og udføre arbejdet eller om det skal være en privat leverandør som skal udføre arbejdet. med hensyn til afregning er det kun hvis du har en egenbetaling til kommunen, at det koster dig noget. du har selvfølgelig mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp hvis det visiterede rengøring ikke skulle slå til.

 

Så nemt er det at skifte leverandør:

Du ringer til visitationen i din kommune og fortæller at du ønsker at skifte leverandør, og de giver os besked og kontakter dig for at aftale om kommende opstart.

Kalundborg kommune: 59 53 41 90 Kan kontaktes på hverdage fra kl. 8.30 - 9.30

Holbæk kommune 72 36 36 36 kan kontaktes på hverdage fra kl.08.00-13.00

Du kan altid træffe Den Rene Samvittighed på 59 20 00 02 og så tager vi den fornødne kontakt til visitator i kommunen.


 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Den Rene Samvittighed må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere